LLANÇÀ començem el curs presencial semi intensiu de Patró de Navegació Bàsica i Patró d'esbarjo el dia 28 d’Abril.

De forma presencial tenim aquestes opcions:

PNB: es de 770€ tot inclòs (IVA, pràctiques 8 hores, teoría 8 hores, pràctiques de ràdio material didàctic (llibre, tests de les convocatóries anteriors), inscripció primer exàmen i l'expedició del títol).

PEE: es de 1150€ tot inclòs (IVA, pràctiques 16 hores, teoría 16 hores, pràctiques de ràdio, material didàctic (llibre, transportador, cartes nàutiques, tests de les convocatòries anteriors), inscripció primer exàmen i l'expedició del títol).

Com alternativa es pot estudiar el curs de forma on-line:

PNB: 600€ tot inclòs, l´únic que varia es que no has de venir a fer les classes teòriques, et donem d'alta a nostre aula virtual i la part teòrica la estudies segons la teva disponibilitat.

En forma semi-presencial:

PEE: 800€ tot inclós, la teoría la estudies a l'aula virtual només vens a fer classes de problemes de navegació (carta nàutica) que son 4 hores de classes individuals, nomès tu i el tutor a nostre base a Llançà.

La planificació del curs la trobaràs a les tables al final. Les pràctiques tal com son marcades al calendari adjunt farem els dissabtes i diumenges al matí a convenir i segons les condicions meteorològiques.

L'exàmen previst és el dia 25 de Maig a Girona.

Per a l´expedició del títol es necessari el certificat mèdic expedit per un Centre de Reconeixement de Conductors. Farà falta quan hagis superat l´exàmen teòric.

Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres.

abril

maig